PIESE DE SCHIMB PENTRU BENZI TRANSPORTOARE


DESCRIEREA TEHNICĂ A PRODUSELOR


Agrafe de capsat benzi transportoare

Agrafe de capsat benzi transportoare sunt executate din sârmă înalt aliată, zincate. Se utilizeaza pentru capsarea benzilor transportoare din cauciuc cu inserte de pânză cu grosimi cuprinse între 10-16 mm, iar cele de CICLON 20 pentru capsarea benzilor cu grosime de 16-20 mm.

Dispozitiv de capsat benzi transportoare

Cu ajutorul acestui dispozitiv puteţi obţine o cusătură dreapta , agrafele se pot aşeza fără decalaje pe linie dreapta.

Dispozitiv  de capsat benzi transportoare

Este doar capul propriu zis de acţionare, agrafele sunt aşezate cu uşurinţă şi prin  locuri greu accesibile, fără ca banda  transportoare să fie luată de pe rolele de susţinere.

Role  metalice

Role metalice pentru benzi transportoare din cauciuc de diametre cuprinse între 60-159 mm. Sunt executate cu carcasa rulmentului din fontă, rulmenţi ZZ apărători de praf  secundari tip labirint metalice. Executăm  orice tip de rola conform cerinţelor beneficiarului.

Role bandajate
 
Tije flexibile

Tije flexibile pentru îmbinarea cusăturii agrafelor CICLON, de diametru 7,5 mm Sunt executate din toroane din cablu împletit, confecţionate în funcţie de lăţimea benzii transportoare, uşor de introdus între agrafe, totodată permitând o elasticitate a cusăturii la tracerea de la role la tambur.

Role metalice de ghidare

Rolele metalice de ghidare sunt executate conform cerinţelor beneficiarului, de diametre  cuprinse între 60- 108 mm, cu ax filetat sau nefiletat.

Scoabe "U" de 100 X 50 X 3,5mm. Se utilizează pentru repararea rupturilor (crăpăturilor) longitudinale a benzilor transportoare din cauciuc.

 
 
benzi transportatoare  | 2008
powered by EMERiGOS
web design oradea